• Nederlands

Voordelen digitaal opleiden

Door uw medewerkers te trainen via E-learning ondervinden zowel uw organisatie als de medewerkers verschillende voordelen. Maar wat zijn nu precies de voordelen? Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet.

  1. Uniek met dit systeem is dat u er voor kunt kiezen om zelf trainingen te ontwikkelen voor uw organisatie. U ontwerpt dan online uw eigen trainingen en vragen in de door u gekozen (huis)stijl. U kunt altijd zelf alle medewerkers beheren, uitnodigen en monitoren met één druk op de knop.
  2. Medewerkers kunnen thuis of op het werk de training volgen. Zo hoeven zij geen tijd vrij te maken om op een andere locatie een klassikale training te volgen. Hiermee bespaart u eventuele reistijd en/of verblijfskosten.
  3. Het volgen van E-learning trainingen is een snelle en efficiënte manier om kennis over te dragen. Medewerkers leren in een relatief kort tijdsbestek veel en doen snel nieuwe kennis op.
  4. E-learning trainingen kunnen in meerdere talen worden aangeboden. Wanneer een bedrijf haar medewerkers wil laten trainen in een andere taal, leent E-learning zich hier uitstekend voor.
  5. De inhoud van de E-learning training wordt in gedeeltes aangeboden. Per slide wordt er een onderwerp(en) besproken, hierdoor wordt de cursist niet overladen met informatie. Het merendeel van de onderwerpen wordt tussentijds getoetst om te toetsen of de opgedane kennis voldoende is.
  6. Medewerkers kunnen zelf een moment kiezen waarop zij de E-learning training willen volgen. De cursist ontvangt een inlogcode waarmee zij zelf kunnen inloggen.
  7. Het is mogelijk om de gehele training af te sluiten met een eindtoets waarbij er automatisch een certificaat wordt gegenereerd.
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
BK Opleidingen & Trainingen gaat verder als Normec Training & Education

BK Opleidingen & Trainingen heet vanaf 1 augustus Normec Training & Education. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Normec Training & Education verzorgt praktijkgerichte trainingen over kwaliteitszorg en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. We richten de trainingen in op uw specifieke bedrijfssituatie en de dagelijkse praktijk van uw medewerkers. Daarnaast bieden we open inschrijving trainingen; deze vindt u in de trainingsagenda.

Sluiten