• Nederlands

Virtual Reality

Virtual Reality: een virtuele of gesimuleerde werkelijkheid. Een mooie nieuwe ontwikkeling binnen ons portfolio met eindeloze mogelijkheden! Ziet u het al voor u? Een uitzendkracht die voordat hij de eerste keer bij u op locatie komt de productie al heeft gezien? Weet waar hij zijn werkkleding kan ophalen en wat de belangrijke punten in de productielocatie zijn? Wij maken dat mogelijk met Virtual Reality!

Mogelijke toepassingen

  • Introductie van uitzendkrachten
  • CCP training “off the job”
  • De perfecte resultaten van uw inspectieronde
  • Promotietour/rondleiding door uw bedrijf

De VR opnames bekijken met een VR bril of gewoon met laptop, tablet of telefoon. De virtuele tours zijn makkelijk te integreren in ons E-learning systeem binnen Normec CareNet Online. Zo worden E-learnings interactiever en krijgen de cursisten de beste leerervaring.

Voorbeelden

In onderstaande voorbeelden ervaart u een VR E-learning. Bekijk de beelden en waan u even op een andere locatie. Het is handig om nadat u op de playbutton heeft geklikt, op het pijltje linksonderin het scherm te klikken. U opent hiermee de fullscreen mode en zo ervaart u de VR op zijn beste.

zonheuvel mettler schoonmaak virtual reality
Landgoed Zonheuvel
Ontdek hoe onze trainingslocatie Landgoed Zonheuvel
eruit ziet!
CCP metaaldetectie
Voorbeeld training bij Mettler Toledo in Den Bosch ter
uitbreiding van de training CCP metaaldetectie.
Schoonmaken
Ontdek hoe u cursisten kunt leren hoe ze schoon moeten maken.
Met deze training lopen zij door een nieuwe omgeving heen.
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
BK Opleidingen & Trainingen gaat verder als Normec Training & Education

BK Opleidingen & Trainingen heet vanaf 1 augustus Normec Training & Education. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Normec Training & Education verzorgt praktijkgerichte trainingen over kwaliteitszorg en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. We richten de trainingen in op uw specifieke bedrijfssituatie en de dagelijkse praktijk van uw medewerkers. Daarnaast bieden we open inschrijving trainingen; deze vindt u in de trainingsagenda.

Sluiten