• Nederlands

Voedselwetgeving

Krijg verdiepend inzicht op het gebied van Europese voedselwetgeving.

In deze cursus komen onderwerpen als de algemene levensmiddelenverordening (General Food Law), aansprakelijkheid, levensmiddelenhygiëne, chemische en microbiologische contaminatie, verpakkingsmaterialen, voedselfraude, additieven en etikettering aan bod. De cursus biedt een sterk inhoudelijk aanbod, met een praktische inslag.

Inhoud

De onderwerpen van de cursus worden door verschillende specialisten ingeleid, waarbij ruime gelegenheid zal zijn voor interactie en de koppeling naar de praktijk. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Algemene levensmiddelenverordening (General Food Law)
  • Aansprakelijkheid
  • Levensmiddelenhygiëne
  • Etikettering
  • Voedselfraude
  • Chemische en microbiologische contaminatie
  • Additieven
  • Verpakkingsmaterialen

Deze cursus wordt georganiseerd in samenwerking met N&S Quality en het European Institute for Food Law. Na de cursus beschik je over verdiepend inzicht op het gebied van Europese voedselwetgeving. Je bent bekend met de actuele kennis en praktische inzichten betreffende de verschillende verordeningen. Kortom, je bent voorbereid op de dag van morgen.

Schrijf u in
Bekijk alle trainingen
Voedselwetgeving boxarrow-up
Nog geen datum bekend.

Locatie

Wageningen Campus

Trainingsduur

2 dagen

Prijs (excl. BTW)

€1695

Praktisch

Deze training is inclusief cursusmap en lunch.

Schrijf je in

Deze cursus wordt georganiseerd in samenwerking met N&S Quality en het European Institute for Food Law.

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
BK Opleidingen & Trainingen gaat verder als Normec Training & Education

BK Opleidingen & Trainingen heet vanaf 1 augustus Normec Training & Education. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Normec Training & Education verzorgt praktijkgerichte trainingen over kwaliteitszorg en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. We richten de trainingen in op uw specifieke bedrijfssituatie en de dagelijkse praktijk van uw medewerkers. Daarnaast bieden we open inschrijving trainingen; deze vindt u in de trainingsagenda.

Sluiten