• Nederlands

Voedselveiligheid, hygiëne & HACCP voor operators

Kwaliteit en voedselveiligheid op de werkvloer.

Elke medewerker is (mede) verantwoordelijk voor het in de praktijk brengen en handhaven van het operationele HACCP- en hygiënesysteem. In deze training wordt de deelnemer meegenomen in de wereld van hygiëne en voedselveiligheid en leert de deelnemer de eisen op een praktische manier toe te passen op de werkvloer. Na deze training zullen medewerkers zich bewust zijn van de gevaren en risico’s op het gebied van voedselveiligheid en kunnen ze de eisen van HACCP toepassen in hun dagelijkse werkzaamheden.

Inhoud

  • Voedselveiligheid en HACCP
  • Gevarencategorieën (chemisch, fysisch, microbiologisch, allergenen)
  • Besmetting van voedingsmiddelen
  • Basisprincipes micro-organismen
  • Persoonlijke hygiëne en HACCP
  • Beheersing CCP’s
  • Praktijkopdracht voedselveiligheid, hygiëne en HACCP

Voor wie?

Deze training is samengesteld voor productiemedewerkers die (mede)verantwoordelijk zijn voor het toepassen en handhaven van voedselveiligheid, hygiëne en HACCP.

Schrijf u in
Bekijk alle trainingen
Voedselveiligheid, hygiëne & HACCP voor operators boxarrow-up
Deze training wordt alleen als incompany training aangeboden.

Trainingsduur

1 dagdeel

Prijs (excl. BTW)

Op aanvraag

Praktisch

Deze training is inclusief cursusmap.

 

Intake

Vooraf aan de incompany training bespreken we met je de gewenste locatie, datum en tijd. Eventueel in de avonduren of in het weekend. Indien er grote groepen medewerkers getraind moeten worden, is het ook mogelijk dezelfde training enkele keren te herhalen voor de verschillende groepen.

Schrijf je in

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
BK Opleidingen & Trainingen gaat verder als Normec Training & Education

BK Opleidingen & Trainingen heet vanaf 1 augustus Normec Training & Education. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Normec Training & Education verzorgt praktijkgerichte trainingen over kwaliteitszorg en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. We richten de trainingen in op uw specifieke bedrijfssituatie en de dagelijkse praktijk van uw medewerkers. Daarnaast bieden we open inschrijving trainingen; deze vindt u in de trainingsagenda.

Sluiten