• Nederlands

Voedselveiligheid, hygiëne & HACCP voor leidinggevenden

Van theorie naar praktijk: kwaliteit en voedselveiligheid.

Als leidinggevende in een productieproces heb je verschillende verantwoordelijkheden. Zo word je misschien geconfronteerd met een kwaliteitssysteem dat nog steeds niet helemaal naar behoren werkt, of merk je dat medewerkers bepaalde eisen eerder als lastig dan nuttig ervaren. De focus van deze training ligt op de dagelijkse praktijk, zoals het begeleiden van de HACCP-team vergadering. Tijdens deze training focussen we op continue verbetering en krijg je handvatten aangereikt om voorbeeldgedrag gerelateerd aan deze functie in de praktijk toe te passen.

Inhoud

  • Risicomanagement
  • Imagoschade
  • Beleid en doelstellingen
  • Kwaliteit, voedselveiligheid en HACCP als management tool
  • Praktijkopdracht voedselveiligheid, hygiëne en HACCP voor leidinggevenden

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor leidinggevenden die (mede)verantwoordelijk zijn voor de aansturing van een voedselveiligheidsteam.

Schrijf u in
Bekijk alle trainingen
Voedselveiligheid, hygiëne & HACCP voor leidinggevenden boxarrow-up
Deze training wordt alleen als incompany training aangeboden.

Trainingsduur

1 dag

Prijs (excl. BTW)

Op aanvraag

Intake

Vooraf aan de incompany training bespreken we met je de gewenste locatie, datum en tijd. Eventueel in de avonduren of in het weekend. Indien er grote groepen medewerkers getraind moeten worden, is het ook mogelijk dezelfde training enkele keren te herhalen voor de verschillende groepen.

Schrijf je in

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
BK Opleidingen & Trainingen gaat verder als Normec Training & Education

BK Opleidingen & Trainingen heet vanaf 1 augustus Normec Training & Education. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Normec Training & Education verzorgt praktijkgerichte trainingen over kwaliteitszorg en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. We richten de trainingen in op uw specifieke bedrijfssituatie en de dagelijkse praktijk van uw medewerkers. Daarnaast bieden we open inschrijving trainingen; deze vindt u in de trainingsagenda.

Sluiten