• Nederlands

Validatie studies

Valideer jouw processen en producten volgens geldende GFSI richtlijnen.

Je werkt in een dynamisch bedrijf waarin snel ingespeeld wordt op klantvragen en op kansen in de markt. Met deze snelheid wordt een solide validatie wel eens overgeslagen of achteraf geschreven. Wijzigingen in jouw bedrijf zorgen voor verstoringen in de dagelijkse processen en zorgen daarmee voor mogelijke gevaarlijke (voedsel)veiligheidssituaties. Een solide validatie beperkt deze gevaren.

In deze training gaan we in op de vraag wat de wijziging voor gevolgen heeft voor de voedselveiligheid, de productkwaliteit, de arbo-omstandigheden en milieuaspecten in het bedrijf. In de huidige HACCP methode is de validatie een essentiële stap om vooraf vast te stellen wat voor gevolgen een eventuele wijziging heeft.

Inhoud training

Deze training maakt je volledig wegwijs in de validatie-methode en geeft je de benodigde praktische vaardigheden en tools om een effectieve validatie te schrijven. Hiermee worden dure fouten en recalls voorkomen. Deze training sluit ook aan op de eisen die BRC, IFS en FSSC 22000 stellen aan het schrijven van validaties.

  • Belang van validatie
  • Plaats in de HACCP systematiek
  • GFSI eisen aan validatie
  • Opstellen van een validatie team
  • Uitvoeren van de validatie
  • Effectief rapporteren

Voor wie?

Medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het opzetten of onderhouden van een Kwaliteitssysteem. Bijvoorbeeld: teamleider voedselveiligheid, voorzitter HACCP-team, KAM-manager, voorzitter validatieteam, hoofd technische dienst, teamleider productie.

Schrijf u in
Bekijk alle trainingen
Validatie studies boxarrow-up

Data

14 mei 2020, 17 december 2020

Locatie

Doorn

Trainingsduur

1 dag

Prijs (excl. BTW)

€425

Praktisch

Deze training is inclusief cursusmap en lunch.

Schrijf je in

Vul de gegevens in en schrijf je direct in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
BK Opleidingen & Trainingen gaat verder als Normec Training & Education

BK Opleidingen & Trainingen heet vanaf 1 augustus Normec Training & Education. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Normec Training & Education verzorgt praktijkgerichte trainingen over kwaliteitszorg en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. We richten de trainingen in op uw specifieke bedrijfssituatie en de dagelijkse praktijk van uw medewerkers. Daarnaast bieden we open inschrijving trainingen; deze vindt u in de trainingsagenda.

Sluiten