• Nederlands

Rekenen met de VITAL® Rekentool

Oefenen met de VITAL®  methodologie en de rekentool.

VITAL® is een consistente methodologie, ontwikkeld door het Allergen Bureau om de impact van allergeen-kruiscontact te berekenen en te beoordelen. Deze rekentool wordt wereldwijd geaccepteerd en gebruikt. Onder andere Albert Heijn stimuleert gebruik van deze tool via de standaard Simply OK. In deze praktische training leer je de achtergrond van de VITAL® methodiek, in combinatie met Simply OK en gaan we daarna vooral praktisch aan de slag met de rekentool van VITAL® versie 3.0.

Inhoud

  • Wijzigingen VITAL®  3.0           
  • VITAL® risicobeoordelingsprogramma 
  • Drempelwaarden
  • De 5 stappen van SimplyOK
  • Toepassen van VITAL® online programma
  • Praktische handreikingen

Voor wie?

Deze training is geschikt voor QA-/kwaliteitsfunctionarissen, QA-managers en productieleiders  iedereen die (mede)verantwoordelijk is voor het juist etiketteren van producten.

Schrijf u in
Bekijk alle trainingen
Rekenen met de VITAL® Rekentool boxarrow-up

Data

16 april 2020, 26 november 2020

Locatie

Doorn

Trainingsduur

1 dagdeel

Prijs (excl. BTW)

€ 325

Highlights

  • Praktisch aan de slag met de rekentool van VITAL®

Praktisch

Deze training is inclusief cursusmap.

Zelf meenemen

Voor deze training is het van belang dat je een laptop mee neemt. Voor de training zal een proefaccount worden aangemaakt. Je kan hiermee 4 weken VITAL® online uitproberen. Daarna kan je zelf een abonnement afsluiten.

Schrijf je in

Vul de gegevens in en schrijf je direct in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
BK Opleidingen & Trainingen gaat verder als Normec Training & Education

BK Opleidingen & Trainingen heet vanaf 1 augustus Normec Training & Education. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Normec Training & Education verzorgt praktijkgerichte trainingen over kwaliteitszorg en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. We richten de trainingen in op uw specifieke bedrijfssituatie en de dagelijkse praktijk van uw medewerkers. Daarnaast bieden we open inschrijving trainingen; deze vindt u in de trainingsagenda.

Sluiten