• Nederlands

Quality & Business Improvement in Food

Breng kwaliteit naar de voorkant.

Voor kwaliteitsmanagers van operationeel tot strategisch niveau

De kwaliteitsborging van ons voedsel staat onder druk én in de spotlights. Alle reden voor kwaliteitsmanagers om zich te wapenen. In deze leergang leer je hoe je de kwaliteit van je voedingsmiddelen systematisch kunt bewaken en indien nodig effectief kunt ingrijpen.

Implementeer een verbetertraject in je organisatie

De leergang bestaat uit drie modules: Quality Assurance, Quality Control en Business Improvement. Je werkt in deze modules zowel aan je technische en theoretische kennis als aan je persoonlijke vaardigheden. In kleine groepen doe je theoretische kennis op, om die vervolgens praktisch toe te passen. Aan het einde van de leergang heb je een verbetertraject succesvol geïmplementeerd in je eigen organisatie.

Start op 18 februari 2020 in ’s-Hertogenbosch

Gedurende deze 9 maanden zijn er 12 contactdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Naast de contactdagen werk je in zelfstudie en in groepsverband aan opdrachten.

De Quality & Business Improvement in Food’ (QBIF) bedrijfsopleiding wordt verzorgd door HAS Hogeschool i.s.m. N&S Academy; leer meervoudig kijken naar kwaliteit.

Schrijf u in
Bekijk alle trainingen
Quality & Business Improvement in Food boxarrow-up
Nog geen datum bekend.

Locatie

’s-Hertogenbosch

Trainingsduur

9 maanden

Prijs (excl. BTW)

€5205

Highlights

  • Een leergang van 9 maanden
  • Quality Assurance, Quality Control en Business Improvement

Meer informatie of inschrijven?

Klik hier voor meer informatie. Of wacht niet langer en schrijf jezelf meteen in.

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
BK Opleidingen & Trainingen gaat verder als Normec Training & Education

BK Opleidingen & Trainingen heet vanaf 1 augustus Normec Training & Education. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Normec Training & Education verzorgt praktijkgerichte trainingen over kwaliteitszorg en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. We richten de trainingen in op uw specifieke bedrijfssituatie en de dagelijkse praktijk van uw medewerkers. Daarnaast bieden we open inschrijving trainingen; deze vindt u in de trainingsagenda.

Sluiten