• Nederlands

Microbiologie (gevorderd)

Verdiep jouw microbiologische kennis binnen het voedingsmiddelenbedrijf.

Het beheersen van microbiologische gevaren is onmisbaar voor het bewaken van voedselveiligheid en de continuïteit van jouw organisatie. Aanvullend op onze succesvolle basistraining gaat de verdiepende training verder in op de toepassing van microbiologisch onderzoek binnen jouw bedrijf.

De theorie achter bestaande methodes zal opgehelderd worden en de praktische toepassing zal extra toegelicht worden. Zo zal er duidelijk gemaakt worden gemaakt hoe Verordening (EG) nr. 2073/2005 van invloed is op jouw producten. Na het volgen van deze training kan je richtlijnen, wetgeving en overige informatiebronnen, zoals Riskplaza, toepassen om een specifiek bemonsteringsplan voor jouw producten te maken. Ook brengen we gevaren aan het licht die kunnen ontstaan door micro-organismen die zich aanpassen aan verschillende omstandigheden, zoals de MRSA-bacterie.

Inhoud

  • Invloed van Verordening (EG) nr. 2073/2005 op jouw producten
  • Toepassing richtlijnen en wetgeving

Voor wie?

De training is geschikt voor medewerkers en managers van een kwaliteitsafdeling en leidinggevenden in de levensmiddelenbranche.

Schrijf u in
Bekijk alle trainingen
Microbiologie (gevorderd) boxarrow-up

Data

9 april 2020, 10 december 2020

Locatie

Doorn

Trainingsduur

1 dagdeel

Prijs (excl. BTW)

€ 325

Highlights

  • Verdieping microbiologie
  • Verordening (EG) nr. 2073/2005

Praktisch

Deze training is inclusief cursusmap.

Schrijf je in

Vul de gegevens in en schrijf je direct in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
BK Opleidingen & Trainingen gaat verder als Normec Training & Education

BK Opleidingen & Trainingen heet vanaf 1 augustus Normec Training & Education. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Normec Training & Education verzorgt praktijkgerichte trainingen over kwaliteitszorg en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. We richten de trainingen in op uw specifieke bedrijfssituatie en de dagelijkse praktijk van uw medewerkers. Daarnaast bieden we open inschrijving trainingen; deze vindt u in de trainingsagenda.

Sluiten