• Nederlands

Masterclass residuen van bestrijdingsmiddelen

Deze Masterclass is bestemd voor kwaliteitsmanagers uit de AGF-branche, zowel vanuit de handel als de verwerkende industrie. Deze is ook geschikt voor in- en verkopers van AGF producten die afnemers informeren over de kwaliteit van de producten en/of van leveranciers de juiste informatie moeten zien te verkrijgen t.b.v. de inkoop van de juiste kwaliteit producten en de selectie van leveranciers.

Resultaat

Met deze cursus leert de cursist om te gaan met residuen van bestrijdingsmiddelen in de praktijk van het bedrijf en krijgt inzicht in de onderdelen van de risicoanalyse. Hij/zij leert een gevareninventarisatie en risico-analyse voor residuen van bestrijdingsmiddelen op te stellen met passende beheersmaatregelen. Daarnaast kan de cursist analyseresultaten interpreteren rekening houdend met de toegepaste monstername, variatie in monstermateriaal, de analysemethode, de geldende wetgeving en eventuele (bovenwettelijke) eisen van klanten. Bij overschrijding van de wettelijke maximale residugehalte (MRL) kan de cursist het risico van een product voor de volksgezondheid vaststellen door het %ARfD (maat voor acute toxiciteit) te berekenen.

Meer informatie

Deze training wordt gegeven in samenwerking met N&S quality acedemy. Klik hier voor meer informatie over deze Masterclass.

Schrijf u in
Bekijk alle trainingen
Masterclass residuen van bestrijdingsmiddelen boxarrow-up
Nog geen datum bekend.

Locatie

Delfgauw

Trainingsduur

5 dagdelen

Prijs (excl. BTW)

€695 per deel

Highlights

  • Nederlands
  • Met certificaat
  • Verdiepend niveau

Schrijf je in

Deze training wordt gegeven in samenwerking met N&S quality acedemy. Voor meer informatie en de inschrijving verwijzen we je door naar de site van N&S  quality acedemy.

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
BK Opleidingen & Trainingen gaat verder als Normec Training & Education

BK Opleidingen & Trainingen heet vanaf 1 augustus Normec Training & Education. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Normec Training & Education verzorgt praktijkgerichte trainingen over kwaliteitszorg en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. We richten de trainingen in op uw specifieke bedrijfssituatie en de dagelijkse praktijk van uw medewerkers. Daarnaast bieden we open inschrijving trainingen; deze vindt u in de trainingsagenda.

Sluiten