• Nederlands

Keurmeester AGF

De modules voor Keurmeester groenten en fruit zijn geschikt om medewerkers op te leiden voor het controleren en keuren van aardappelen, groenten- en fruitproducten. Dit geldt bijvoorbeeld voor medewerkers van AGF handels- en verwerkende bedrijven, afzetorganisaties en telersverenigingen, centrale distributiecentra en grootwinkelbedrijven.

Meer weten over de Keurmeester AGF?

Deze opleiding wordt gegeven door met N&S Quality Academy. De opleiding bestaat uit meerdere modules en biedt de mogelijkheid tot het behalen van een diploma. Wil je meer weten over de Keurmeester AGF? Bekijk hier de brochure, de planning en meer informatie.

Schrijf u in
Bekijk alle trainingen
Keurmeester AGF boxarrow-up
Nog geen datum bekend.

Schrijf je in

Deze training wordt gegeven in samenwerking met N&S Quality Academy. Voor meer informatie en de inschrijving verwijzen we je door naar de site van N&S  Quality Academy.

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
BK Opleidingen & Trainingen gaat verder als Normec Training & Education

BK Opleidingen & Trainingen heet vanaf 1 augustus Normec Training & Education. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Normec Training & Education verzorgt praktijkgerichte trainingen over kwaliteitszorg en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. We richten de trainingen in op uw specifieke bedrijfssituatie en de dagelijkse praktijk van uw medewerkers. Daarnaast bieden we open inschrijving trainingen; deze vindt u in de trainingsagenda.

Sluiten