• Nederlands

ISO 22000

Maak een effectieve vertaalslag naar de nieuwe ISO 22000 – 2018.

Als producent in de voedselketen, is de kans groot dat je te maken krijgt met de ISO 22000 kwaliteitsnorm. Door veranderingen in wet- en regelgeving en aanscherpingen van kwaliteitsnormen wordt ook de ISO 22000 norm herzien. In juni 2018 is er een hernieuwde versie van de ISO 22000 uitgekomen. Tijdens deze training leer je welke wijzigingen zijn doorgevoerd en wat dat voor jouw bedrijf betekent. Je krijgt handvatten hoe je deze wijzigingen concreet kan vertalen en toepassen in jouw kwaliteitshandboek en de rest van jouw organisatie. Na deze training heb je duidelijk voor ogen wat er van jouw bedrijf wordt verwacht als je tegen deze norm geauditeerd wordt.

Inhoud

  • Herkomst en achtergrond van ISO 22000
  • Belangrijkste wijzigingen in de ISO 22000 versie 2018
  • Impact in de praktijk
  • Interpretaties en valkuilen
  • Praktische toepassing van wijzigingen ISO 22000 binnen jouw bedrijf

Voor wie?

Deze training is geschikt voor medewerkers en managers van de kwaliteitsafdeling. Ook is deze training interessant voor leidinggevende binnen de levensmiddelenindustrie, verpakkingsindustrie, catering en andere bedrijven in de voedselketen die met een ISO 22000-systeem werken. Aangezien de ISO 22000 de basis vormt voor de FSSC 22000 kan het voor bedrijven welke volgens deze norm gecertificeerd zijn ook raadzaam zijn om zich alvast te verdiepen in de nieuwe ISO 22000 norm.

Schrijf u in
Bekijk alle trainingen
ISO 22000 boxarrow-up

Datum

14 april 2020

Trainingsduur

1 dagdeel

Prijs (excl. BTW)

€ 325

Praktisch

Deze training is inclusief cursusmap.

Schrijf je in!

Vul de gegevens in en schrijf je direct in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
BK Opleidingen & Trainingen gaat verder als Normec Training & Education

BK Opleidingen & Trainingen heet vanaf 1 augustus Normec Training & Education. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Normec Training & Education verzorgt praktijkgerichte trainingen over kwaliteitszorg en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. We richten de trainingen in op uw specifieke bedrijfssituatie en de dagelijkse praktijk van uw medewerkers. Daarnaast bieden we open inschrijving trainingen; deze vindt u in de trainingsagenda.

Sluiten