• Nederlands

Training Interne Audit (basis)

Leer op een interactieve manier een succesvolle audit uit te voeren met de training Interne Audit.

Het effectief uitvoeren van interne audits is onmisbaar voor de continue verbetering van het kwaliteitssysteem. Het is dan ook niet voor niets dat alle GFSI normen de interne audits als apart hoofdstuk hebben opgenomen. Ook third-party auditoren zijn hier zeer kritisch op.

Taak interne auditor

De taak van de interne auditor is om in de praktijk vast te stellen of de procedures juist zijn beschreven. Dit doe je door middel van een interview met een collega die de procedure uitvoert. Vragen stellen tijdens de interne audit kan moeilijker zijn dan je denkt. Zeker als je een kritische vraag moet stellen aan je naaste collega. Je vraagt het vanuit je rol als auditor, maar hoe wordt de vraag door de ander ontvangen? Ook wanneer je bij een leverancier vragen moet stellen kan het lastig zijn om de juist toonzetting te vinden, zeker als de relatie met de leverancier al onder druk staat.

Juiste vaardigheden

Het bezitten van de juiste vaardigheden is essentieel voor de auditor om de audit succesvol te laten verlopen. Tijdens de training Interne Audit behandelen we de theorie op een interactieve manier. Denk hierbij aan het doel van de audit, de verschillende rollen, de voorbereiding en uitvoering van de audit en communicatievaardigheden. Vervolgens gaan we de opgedane kennis met behulp van diverse rollenspellen en oefeningen in de praktijk toepassen. Tenslotte besteden we aandacht aan een effectieve rapportage.

Inhoud training Interne Audit

 • Doel van interne audits
 • Procedure auditing
 • Bedrijfscultuur en ethiek
 • Rol van de auditor
 • Voorbereiding en uitvoering van de audit
 • Basisvaardigheden communicatie
 • Rapportage van de bevindingen, aangeven verbetermaatregelen
 • Follow-up van de audit
 • Praktijkopdrachten d.m.v. rollenspellen

Voor wie?

Deze training is geschikt voor alle medewerkers en kwaliteitsmanagers die interne audits (gaan) uitvoeren binnen de levensmiddelenindustrie.

Bekijk ook onze training Interne auditvaardigheden gevorderd.

Schrijf u in
Bekijk alle trainingen
Training Interne Audit (basis) boxarrow-up

Datum

19 november 2020

Locatie

Doorn

Trainingsduur

1 dag

Prijs (excl. BTW)

€ 425

Highlights

 • Uitvoeren succesvolle interne audit
 • Interactieve training

Praktisch

Deze training is inclusief cursusmap en lunch.

Schrijf je in

Vul de gegevens in en schrijf je direct in.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
BK Opleidingen & Trainingen gaat verder als Normec Training & Education

BK Opleidingen & Trainingen heet vanaf 1 augustus Normec Training & Education. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Normec Training & Education verzorgt praktijkgerichte trainingen over kwaliteitszorg en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. We richten de trainingen in op uw specifieke bedrijfssituatie en de dagelijkse praktijk van uw medewerkers. Daarnaast bieden we open inschrijving trainingen; deze vindt u in de trainingsagenda.

Sluiten