• Nederlands

Hygiëne & Biosecurity – Poultry Passport

Geaccrediteerde training Hygiëne & Biosecurity volgens het Poultry Passport schema.

Pluimveebedrijven trainen vaak medewerkers op het gebied van hygiëne en biosecurity. Met kennis over hygiëne en biosecurity zorg je er voor dat het pluimvee goed beschermd is en er minder snel ziektes verspreiden. Zo voorkom je dat het pluimvee gemakkelijk ziek wordt. Met deze training zorg je ervoor dat de medewerkers op de hoogte zijn van de laatste richtlijnen en ontwikkelingen op het gebied van hygiëne en biosecurity in de pluimvee industrie.

Voor bedrijven met een Engelse afzetmarkt wordt tijdens audits regelmatig de opmerking gemaakt dat deze trainingen niet geaccrediteerd zijn volgens het schema van Poultry Passport. Als eerste in Nederland kan BK met gecertificeerde trainers de training Hygiëne & Biosecurity volgens de eisen van Poultry Passport aanbieden.

Tijdens deze training wordt het vastgestelde schema van Poultry Passport behandeld. De training wordt alleen als incompany training aangeboden.

Inhoud

De inhoud van deze training is vastgesteld volgens het schema van Poultry Passport en bevat minimaal de volgende onderdelen:

 • Benodigde uitrusting en apparatuur om hygiënisch te kunnen werken
 • Hygiëneprocedures rondom jouw bedrijf
 • Kwetsbaarheidanalyse
 • Opslag van chemicaliën en gevaarlijke stoffen
 • Verdunnen van chemicaliën
 • Persoonlijke beschermingsmiddelen
 • Persoonlijke hygiëne
 • Registreren
 • Control of Substances Hazardous to Health (COSHH)
 • Opruimen van Klein chemisch afval

Tijdens de intake bespreken we welke onderwerpen je verder in de training wilt verwerken.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor medewerkers in de pluimvee industrie die met hygiëne en biosecurity te maken hebben. En zich willen accrediteren volgens het Poultry Passport schema.

Schrijf u in
Bekijk alle trainingen
Hygiëne & Biosecurity – Poultry Passport boxarrow-up
Deze training wordt alleen als incompany training aangeboden.

Trainingsduur

1 dagdeel

Prijs (excl. BTW)

Op aanvraag

Praktisch

Deze training is inclusief cursusmap.

 

Intake

Vooraf aan de incompany training bespreken we met je de gewenste locatie, datum en tijd. Eventueel in de avonduren of in het weekend. Indien er grote groepen medewerkers getraind moeten worden, is het ook mogelijk dezelfde training enkele keren te herhalen voor de verschillende groepen.

Schrijf je in

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
BK Opleidingen & Trainingen gaat verder als Normec Training & Education

BK Opleidingen & Trainingen heet vanaf 1 augustus Normec Training & Education. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Normec Training & Education verzorgt praktijkgerichte trainingen over kwaliteitszorg en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. We richten de trainingen in op uw specifieke bedrijfssituatie en de dagelijkse praktijk van uw medewerkers. Daarnaast bieden we open inschrijving trainingen; deze vindt u in de trainingsagenda.

Sluiten