• Nederlands

Training HACCP voor HACCP-teamleden

Met het gehele team op weg naar een hoger kwaliteitsniveau met de training training HACCP voor HACCP-teamleden.

Door de ontwikkelingen op het gebied van voedselveiligheid blijft het kwaliteitssysteem binnen jouw bedrijf continu in beweging. Het HACCP-team is verantwoordelijk voor een actueel kwaliteitssysteem. De kennis van het HACCP-team moet daarom op peil blijven.

Inhoud training HACCP voor HACCP-teamleden

Om er voor te zorgen dat alle teamleden de nodige kennis en vaardigheden in huis hebben voor een optimale toepassing van het draaien van de PDA-cirkel, is de training HACCP voor HACCP-teamleden dé training. Samen behandelen we nog eens alle lastige begrippen als verificatie en validatie. Ook krijg jij praktische handvatten om van het overleg, wat jij met je HACCP-team regelmatig voert om de kwaliteit te blijven borgen, een succes te maken. Tenslotte gaan we in op de houding en het bijbehorende gedrag van HACCP-teamleden. Via verschillende oefeningen gaan we zorgen dat je het naast de theorie, ook eenvoudig in de praktijk kan brengen binnen jouw bedrijf.

Verder gaan we het volgende behandeling in de training:

 • Verantwoordelijkheden van het HACCP-team
 • HACCP en de van toepassing zijnde wet- en regelgeving
 • Productaansprakelijkheid
 • Chemische, microbiologische en fysische besmettingen
 • Gevaren- en risicoanalyse
 • Beheersen, verifiëren en valideren van het HACCP-systeem en de CCP’s
 • Corrigerende en preventieve maatregelen
 • Praktijkopdracht(en)

Voor wie?

Deze training is geschikt voor HACCP-teamleden en leidinggevenden.

Open inschrijving of incompany training HACCP voor HACCP-teamleden

Deze training organiseren we zowel via een open inschrijving als incompany. Via onderstaand formulier kun je jezelf aanmelden voor de open inschrijving. Hier ontmoet je andere vakgenoten van andere bedrijven en is er ruimte om met hun van gedachte te wisselen. Zo doe je nieuwe inzichten op en krijg je een kijken in de keuken van andere bedrijven. Een andere mogelijkheid is dat wij de training bij jouw op het bedrijf komen geven, oftewel incompany. Het hele HACCP-team is na de training op hetzelfde niveau en er zijn concrete afspraken gemaakt. Door deze training af te stemmen op jouw specifieke situatie en onderwerpen toe te voegen of weg te laten komen we tegemoet aan alle leerwensen. Voordat we een incompany geven, starten we altijd eerst met een intake. We brengen dan samen precies in kaart wat de leerwensen zijn. Vul ons contactformulier in om een intake aan te vragen.

Schrijf u in
Bekijk alle trainingen
Training HACCP voor HACCP-teamleden boxarrow-up

Data

11 juni 2020, 12 november 2020

Locatie

Doorn

Trainingsduur

1 dag

Prijs (excl. BTW)

€ 425

Highlights

 • Benodigde kennis en vaardigheden HACCP
 • Kennis HACCP-team actualiseren

Praktisch

Deze training is inclusief cursusmap en lunch.

Schrijf je in

Vul de gegevens hier in en schrijf je direct in.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
BK Opleidingen & Trainingen gaat verder als Normec Training & Education

BK Opleidingen & Trainingen heet vanaf 1 augustus Normec Training & Education. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Normec Training & Education verzorgt praktijkgerichte trainingen over kwaliteitszorg en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. We richten de trainingen in op uw specifieke bedrijfssituatie en de dagelijkse praktijk van uw medewerkers. Daarnaast bieden we open inschrijving trainingen; deze vindt u in de trainingsagenda.

Sluiten