• Nederlands

FSSC 22000

Vertaal de FSSC 22000 naar de praktijk van jouw bedrijf.

Als levensmiddelenbedrijf kan je kiezen de FSSC 22000 norm te gebruiken om jouw voedselveiligheid te waarborgen. FSSC 22000 is een door de GFSI (Global Food Safety Initiative) erkende certificeringsregeling en wordt door veel (internationale) partijen geaccepteerd. Alle veranderingen uit de markt en aanscherpingen op het gebied van de wet- en regelgeving hebben als gevolg dat ook deze FSSC 22000 wordt herzien. Versie 4.1 is 1 januari 2018 van kracht gegaan en hierin is onder andere het onaangekondigde auditprotocol doorgevoerd. Een andere wijziging is dat je geacht wordt een kwetsbaarheidsanalyse (VACCP) uit te voeren op het gebied van voedselfraude. Tijdens deze training leer je op praktische wijze de nieuwe norm te implementeren. Je krijgt handvatten hoe je de norm concreet kan vertalen en toepassen in jouw kwaliteitssysteem en -handboek.

Na deze training heeft je duidelijk voor ogen wat er van jouw bedrijf wordt verwacht als je tegen de nieuwe FSSC 22000 norm geauditeerd wordt.

Inhoud

  • Herkomst en achtergrond van FSSC 22000
  • Belangrijkste wijzigingen in de FSSC 22000 versie 4.1
  • Impact voor je in de praktijk
  • Interpretaties en valkuilen
  • Praktische toepassing bij implementatie binnen jouw bedrijf

Voor wie?

Deze training is geschikt voor medewerkers en managers van de kwaliteitsafdeling en (inkoop)leidinggevende binnen de levensmiddelensector.

Schrijf u in
Bekijk alle trainingen
FSSC 22000 boxarrow-up

Data

29 juni 2020, 30 november 2020

Locatie

Doorn

Trainingsduur

1 dagdeel

Prijs (excl. BTW)

€ 325

Highlights

  • Kwetsbaarheidsanalyse (VACCP) op het gebied van voedselfraude
  • Onaangekondigde auditprotocol

Praktisch

Deze training is inclusief cursusmap.

Schrijf je in

Vul de gegevens in en schrijf je direct in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
BK Opleidingen & Trainingen gaat verder als Normec Training & Education

BK Opleidingen & Trainingen heet vanaf 1 augustus Normec Training & Education. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Normec Training & Education verzorgt praktijkgerichte trainingen over kwaliteitszorg en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. We richten de trainingen in op uw specifieke bedrijfssituatie en de dagelijkse praktijk van uw medewerkers. Daarnaast bieden we open inschrijving trainingen; deze vindt u in de trainingsagenda.

Sluiten