• Nederlands

BRC 8

Vertaal de BRC 8 naar de praktijk van jouw bedrijf.

Als je als levensmiddelenbedrijf gaat leveren aan de retail sector, dan is de kans groot dat je te maken gaat krijgen met de BRC kwaliteitsnorm. Alle verandering en aanscherpingen op het gebied van de wet- en regelgeving hebben als gevolg dat ook de BRC regelmatig wordt herzien. Vorig jaar augustus is de nieuwe versie van BRC gepubliceerd. Tijdens deze training leer je welke wijzigingen zijn doorgevoerd en wat dat voor jouw bedrijf betekent. Je krijgt handvaten hoe je deze wijzigingen concreet kan vertalen en toepassen in jouw kwaliteitshandboek en de rest van jouw organisatie. Na deze training heb je duidelijk voor ogen wat er van jouw bedrijf wordt verwacht als je tegen deze BRC 8 norm geauditeerd wordt.

Inhoud

  • Herkomst en achtergrond van BRC
  • Belangrijkste wijzigingen in de BRC 8
  • Impact in de praktijk
  • Interpretaties en valkuilen
  • Praktische toepassing wijzigingen BRC 8 binnen jouw bedrijf

Voor wie?

Deze training is geschikt voor medewerkers en managers van de kwaliteitsafdeling en leidinggevende binnen de levensmiddelensector.

Schrijf u in
Bekijk alle trainingen
BRC 8 boxarrow-up

Data

5 juni 2020, 4 december 2020

Locatie

Doorn

Trainingsduur

1 dagdeel

Prijs (excl. BTW)

€ 325

Praktisch

Deze training is inclusief cursusmap.

Schrijf je in

Vul de gegevens in en schrijf je direct in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
BK Opleidingen & Trainingen gaat verder als Normec Training & Education

BK Opleidingen & Trainingen heet vanaf 1 augustus Normec Training & Education. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Normec Training & Education verzorgt praktijkgerichte trainingen over kwaliteitszorg en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. We richten de trainingen in op uw specifieke bedrijfssituatie en de dagelijkse praktijk van uw medewerkers. Daarnaast bieden we open inschrijving trainingen; deze vindt u in de trainingsagenda.

Sluiten