• nl

BRC 8

Vertaal de BRC 8 naar de praktijk van uw bedrijf.

Als u als levensmiddelenbedrijf gaat leveren aan de retail sector, dan is de kans groot dat u te maken gaat krijgen met de BRC kwaliteitsnorm. Alle verandering en aanscherpingen op het gebied van de wet- en regelgeving hebben als gevolg dat ook de BRC regelmatig wordt herzien. In augustus is de nieuwe versie van BRC gepubliceerd. Tijdens deze training leert u welke wijzigingen zijn doorgevoerd en wat dat voor uw bedrijf betekent. U krijgt handvaten hoe u deze wijzigingen concreet kan vertalen en toepassen in uw kwaliteitshandboek en de rest van uw organisatie. Na deze training heeft u duidelijk voor ogen wat er van uw bedrijf wordt verwacht als u tegen deze BRC 8 norm geauditeerd wordt.

Inhoud

  • Herkomst en achtergrond van BRC
  • Belangrijkste wijzigingen in de BRC 8
  • Impact in de praktijk
  • Interpretaties en valkuilen
  • Praktische toepassing wijzigingen BRC 8 binnen uw bedrijf

Voor wie?

Deze training is geschikt voor medewerkers en managers van de kwaliteitsafdeling en leidinggevende binnen de levensmiddelensector.

Schrijf je in
Bekijk alle trainingen
BRC 8 boxarrow-up

Data

26 september 2019, 14 januari 2020, 5 juni 2020, 4 december 2020

Locatie

Doorn

Trainingsduur

1 dagdeel

Prijs (excl. BTW)

€ 295 (excl. BTW)

Schrijf je in

Vul de gegevens in en schrijf je direct in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
BK Opleidingen & Trainingen gaat verder als Normec Training & Education

BK Opleidingen & Trainingen heet vanaf 1 augustus Normec Training & Education. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Normec Training & Education verzorgt praktijkgerichte trainingen over kwaliteitszorg en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. We richten de trainingen in op uw specifieke bedrijfssituatie en de dagelijkse praktijk van uw medewerkers. Daarnaast bieden we open inschrijving trainingen; deze vindt u in de trainingsagenda.

Sluiten