• Nederlands

AIB (American Institute of Baking)

Ben je volledig op de hoogte van de AIB-norm?

AIB (American Institute of Baking) is opgericht door de Noord-Amerikaanse groot- en detailhandel en heeft haar eigen voedselveiligheids- en hygiënestandaard opgesteld die geldt als één van de strengste normen in de branche. Als producent kan je te maken krijgen met klanten die verlangen dat je voldoet aan deze standaard. In dat geval is deze training een goede verdieping. Je krijgt een totaalbeeld van de eisen waar je aan moet voldoen en leert deze te vertalen naar de praktijk.

Inhoud

  • Historie van AIB
  • Eisen aan opslag, ontvangst, controle en handling van ontvangen materialen
  • Ontwerp en onderhoud van machinepark, gebouwen en terrein
  • Schoonmaakprogramma
  • Specifieke eisen ongediertebestrijdingsprogramma
  • Toepassing van eisen die worden gesteld aan onder andere het HACCP-programma, interne audits en inspecties, training van personeel en klachten
  • Praktijkopdracht toepassing normen AIB

Voor wie?

De training is geschikt voor medewerkers en managers van een kwaliteitsafdeling en leidinggevenden in de levensmiddelensector.

Schrijf u in
Bekijk alle trainingen
AIB (American Institute of Baking) boxarrow-up
Deze training wordt alleen als incompany training aangeboden.

Trainingsduur

1 dag

Prijs (excl. BTW)

Op aanvraag

Praktisch

Deze training is inclusief cursusmap en lunch.

Intake

Vooraf aan de incompany training bespreken we met je de gewenste locatie, datum en tijd. Eventueel in de avonduren of in het weekend. Indien er grote groepen medewerkers getraind moeten worden, is het ook mogelijk dezelfde training enkele keren te herhalen voor de verschillende groepen.

Schrijf je in

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
BK Opleidingen & Trainingen gaat verder als Normec Training & Education

BK Opleidingen & Trainingen heet vanaf 1 augustus Normec Training & Education. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Normec Training & Education verzorgt praktijkgerichte trainingen over kwaliteitszorg en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. We richten de trainingen in op uw specifieke bedrijfssituatie en de dagelijkse praktijk van uw medewerkers. Daarnaast bieden we open inschrijving trainingen; deze vindt u in de trainingsagenda.

Sluiten