• Nederlands

Persoonlijk opleidingsplan

Uw ambitie is om uzelf verder te ontwikkelen binnen de kwaliteitszorg.
Wij bieden u een geheel vrijblijvende intake aan waarmee we uw opleidingsbehoefte in kaart brengen.

Ongeacht uw instapniveau maken we een plan waarmee u verder komt. Hieruit volgt een aanbieding van verschillende cursussen en trainingen afgestemd op uw persoonlijke situatie. Trainingen kunnen ook online gevolgd worden in de vorm van E-learning. Eventueel kunt u op de werkplek gecoacht worden door een ervaren projectmanager.

Op deze wijze is het ook mogelijk om een persoonlijk opleidingsplan voor één enkele medewerker samen te stellen. Samen met u en uw medewerker kunnen we op basis van ambities en competenties het leervraagstuk in kaart brengen

Interesse?

Voor meer informatie kunt u contact met ons op nemen door te mailen naar info@normectraining.com of te bellen naar 073 553 06 75.

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
BK Opleidingen & Trainingen gaat verder als Normec Training & Education

BK Opleidingen & Trainingen heet vanaf 1 augustus Normec Training & Education. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Normec Training & Education verzorgt praktijkgerichte trainingen over kwaliteitszorg en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. We richten de trainingen in op uw specifieke bedrijfssituatie en de dagelijkse praktijk van uw medewerkers. Daarnaast bieden we open inschrijving trainingen; deze vindt u in de trainingsagenda.

Sluiten