• Nederlands

Over ons

Normec Training & Education biedt als gerenommeerd trainingspartner een compleet opleidingsplan op maat aan voor jouw medewerkers. Of je nu de kennis bij vaste medewerkers up-to-date wilt houden of nieuwe medewerkers wilt opleiden, je kan bij ons terecht voor zowel losse trainingen maar ook voor een compleet opleidingsplan voor het gehele bedrijf. 

Onze trainers zijn allemaal werkzaam bij Normec Foodcare, dé vooraanstaande en landelijk georiënteerde dienstverlener in kwaliteit en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie en aanverwante sectoren. Elke dag werken meer dan 230 experts aan veelzijdige en uitdagende projecten. Door onze ruime ervaring met projecten in verschillende branches, grootte van organisaties en bedrijfsculturen, beschikken we over een schat aan ervaring en inzicht. Wij hebben hierdoor dagelijks te maken met vraagstukken over onder andere HACCP, BRC, FSCC 22000 of IFS. Door onze praktijkgerichte aanpak weten wij als geen ander wat de belangrijke onderwerpen zijn op de werkvloer en aan welke (klant)eisen bedrijven moeten voldoen.

Onze trainers

Sjoerd Remmers

Teamleider & allround trainer

Lidewij van den Broeck

Allround trainer

Daniël Hofman

Allround trainer

Malu van Geel

Allround trainer

Pascal van Rooij

Allround trainer

Rene ter Brugge

Allround trainer

Aldo Evers

Trainer Microbiologie

Rianne Bil

Trainer etikettering

Mark Rozema

Trainer etikettering

Tamara Kee

Trainer Vital

Krista Baar

Trainer Etikettering & Vital

Cedeo erkenning

Normec Foodcare is Cedeo erkend. Dit houdt in dat het overgrote deel van onze opdrachtgevers ‘tevreden tot zeer tevreden’ is over de geleverde dienstverlening, de samenwerking met onze organisatie en de behaalde resultaten. Deze score is opgebouwd uit meerdere interviews met klanten van de incompany trainingen over de tevredenheid van het totale trainingstraject.

Samenwerking met SVO

Normec Foodcare en SVO vakopleiding food bundelen hun krachten en werken samen op het gebied van trainingen voedselveiligheid en kwaliteitszorg in de voedingsindustrie. Uitgangspunt van de samenwerking is dat beide organisaties werken vanuit hun eigen specialisme en dat ze gezamenlijk een compleet assortiment van trainingen aanbieden voor bedrijven in de voedingsindustrie.

Kernwaarden

De ontwikkeling van professionals in de voedingsindustrie staat bij ons voorop. Daarbij hechten wij waarde aan de volgende kernwaarden:

1. Vakinhoudelijk en didactisch

We staan met de voeten in de klei en komen vaak binnen bij de bedrijven van onze klanten. We weten wat er speelt in de markt en passen onze trainingen hier op aan. Actualiteiten worden nauwlettend gevolgd en opgenomen binnen onze trainingen. Ook zijn onze trainers allemaal betrokken bij de implementatie van voedselveiligheidssystemen zoals IFS en BRC.

2. Georganiseerd

Door het uitvoeren van een intake op locatie van de klant, wordt de specifieke leervraag geïnventariseerd. Zo managen we de verwachtingen optimaal en zijn we flexibel in het aanbod. Met onze certificaten maken we aantoonbaar dat werknemers getraind zijn.

3. Samenwerken met de deelnemers

We werken met collega’s van Normec Foodcare aan de optimalisering van bestaande en nieuwe trainingen. Zo blijft ons aanbod actueel. Tijdens het volgen van een training kan er worden ingespeeld op de situatie van de klant en de cursist zal tijdens de training interactief worden uitgedaagd.

4. Samenwerken met de omgeving

Wij zorgen voor toegevoegde waarde voor onze klanten. Met onze trainingen voldoen we aan de normeisen en zorgen we voor continue verbetering. We werken samen met partners zoals Kader, SVO vakopleiding food en Helicon om zo een compleet aanbod te realiseren.

5. Reflectie en ontwikkeling

Onze persoonlijke groei realiseren wij door een intern trainingsprogramma aan te bieden waarbij de ontwikkeling van onze medewerkers centraal staat. Zo zijn we altijd op zoek naar collega’s die een bijdrage willen leveren aan onze doelstellingen.

6. Pegagogisch bekwaam

We zijn expert in het overbrengen van kennis. Door het geven van interactieve trainingen, begeleiding op de werkvloer en door het gebruik maken van de modernste technieken zoals E-learning zorgen wij voor een blijvende verandering in houding en gedrag.

7. Interpersoonlijk

Wij halen energie uit het ontwikkelen van mensen. Onze trainers werken zelfstandig en efficiënt aan de ontwikkeling van mensen die betrokken zijn bij de kwaliteitsafdelingen in de voedingsmiddelenbranche. Wij onderscheiden ons door van elke trainingsvraag maatwerk te maken.

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
BK Opleidingen & Trainingen gaat verder als Normec Training & Education

BK Opleidingen & Trainingen heet vanaf 1 augustus Normec Training & Education. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Normec Training & Education verzorgt praktijkgerichte trainingen over kwaliteitszorg en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. We richten de trainingen in op uw specifieke bedrijfssituatie en de dagelijkse praktijk van uw medewerkers. Daarnaast bieden we open inschrijving trainingen; deze vindt u in de trainingsagenda.

Sluiten