• Nederlands

Opleidingen

Vanuit wetgeving, klantnormen en diverse standaarden gelden er strenge eisen met betrekking tot kwaliteit en voedselveiligheid. Verschillende schandalen hebben er toe geleid dat het consumentvertrouwen in voeding gedaald is en heeft geresulteerd in ook strengere eisen vanuit de consument. Naast eisen op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid, stellen diverse GFSI erkende standaarden dat medewerkers in de voedingsindustrie voldoende opgeleid en getraind dienen te zijn. Op aanvraag moeten voedingsbedrijven deze trainingen en opleidingen, op onder andere het gebied van voedselveiligheid, ook kunnen aantonen.

Samenwerking SVO

Om aan de hoge voedselveiligheidsstandaarden te voldoen, is het van belang dat medewerkers in de voedingsindustrie een gedegen achtergrond hebben op het gebied van kwaliteitszorg en voedselveiligheid, bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen.

SVO vakopleiding food en Normec Training & Education hebben daarom de krachten gebundeld. Samen hebben we de eerste mbo4-opleiding op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid vorm gegeven. De mbo-opleiding Kwaliteitsmedewerker helpt medewerkers zich voor te bereiden op een toekomstige functie op de kwaliteitsafdeling in een voedingsbedrijf.

Alles over mbo 4 Kwaliteitsmedewerker

Opleidingsplan

Van het opleiden van nieuwe medewerkers tot het opfrissen en onderhouden van kennis bij vaste medewerkers. Wij kijken naar wat de medewerker op welk moment nodig heeft. Met onze kennis en ervaring kunnen wij samen met je een persoonlijk opleidingsplan voor één enkele medewerker maken of een gericht en compleet (digitaal) opleidingsplan voor de gehele organisatie. Dat scheelt veel tijd, geld en energie.

Voor zowel het persoonlijke als continue (digitale) opleidingsplan geldt altijd dat de wensen en leerbehoeften van jou als klant het uitgangspunt zijn. Hierbinnen zijn vrijwel alle onderwerpen op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit mogelijk, altijd op het door jouw gewenste niveau.

Ik ben op zoek naar:

Persoonlijk opleidingsplan Bedrijfsopleidingsplan
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
BK Opleidingen & Trainingen gaat verder als Normec Training & Education

BK Opleidingen & Trainingen heet vanaf 1 augustus Normec Training & Education. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Normec Training & Education verzorgt praktijkgerichte trainingen over kwaliteitszorg en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. We richten de trainingen in op uw specifieke bedrijfssituatie en de dagelijkse praktijk van uw medewerkers. Daarnaast bieden we open inschrijving trainingen; deze vindt u in de trainingsagenda.

Sluiten