• Nederlands

Open inschrijving trainingen

Open inschrijving trainingen geven wij op een vaste datum en locatie. Tijdens de trainingen die we via ons open inschrijving programma aanbieden, ontmoet je collega’s uit de branche met dezelfde interesses en vraagstukken. Al onze trainers zijn daarnaast ook werkzaam als kwaliteitsprofessional en hebben bij verschillende bedrijven binnen gekeken. Zo zijn zij op de hoogte van de praktijk en weten ze wat er speelt.

Inschrijven
Deelnemers kunnen zich inschrijven op een training en datum naar keuze. De onderwerpen van de trainingen zijn gericht op voedselveiligheid en kwaliteitszorg, maar ook op persoonlijke ontwikkeling. Elk jaar zorgen wij voor een actueel aanbod met een aantal nieuwe trainingen.

Geplande inschrijving
De geplande open inschrijving trainingen vinden plaats in het midden van het land (Doorn of Houten). De ochtendtraining duurt van 9.00 tot 12.15 uur en de middagtraining van 13.00 tot 16.30 uur. Definitieve tijden ontvang je bij de bevestiging van de training.

Inschrijven?
Wil je jezelf inschrijven voor een van onze trainingen? In de trainingsagenda kan je zien wanneer we welke training geven.

Direct naar de trainingsagenda
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
BK Opleidingen & Trainingen gaat verder als Normec Training & Education

BK Opleidingen & Trainingen heet vanaf 1 augustus Normec Training & Education. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Normec Training & Education verzorgt praktijkgerichte trainingen over kwaliteitszorg en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. We richten de trainingen in op uw specifieke bedrijfssituatie en de dagelijkse praktijk van uw medewerkers. Daarnaast bieden we open inschrijving trainingen; deze vindt u in de trainingsagenda.

Sluiten