• Nederlands

Maatwerk trainingen

Wil je een training die perfect aansluit bij jouw bedrijfsspecifieke situatie? Dan gaan wij aan de slag om een training op maat te maken. We richten de trainingen  in op jouw specifieke bedrijfssituatie en de dagelijkse praktijk van je medewerkers. Op deze manier lossen we je leervraag zo efficiënt mogelijk in. Met maatwerk trainingen ben je verzekerd dat de training zo optimaal mogelijk aansluit op je wensen en behoefte.

Intake
Vooraf aan de training op maat voeren we graag een intakegesprek met jou. Hierin bepalen we samen de trainingsbehoeften, het onderwerp en het doel van de training. Zo maken wij onze trainingen bedrijfsspecifiek en nemen wij voorbeelden uit de praktijk. Onze trainer verzorgt de training vervolgens op een door jouw gewenste locatie, datum en tijd, eventueel in de avonduren of in het weekend. Indien er grote groepen medewerkers getraind moeten worden, is het ook mogelijk dezelfde training enkele keren te herhalen voor de verschillende groepen. Neem contact met ons op voor het aanvragen van een intakegesprek.

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
BK Opleidingen & Trainingen gaat verder als Normec Training & Education

BK Opleidingen & Trainingen heet vanaf 1 augustus Normec Training & Education. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Normec Training & Education verzorgt praktijkgerichte trainingen over kwaliteitszorg en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. We richten de trainingen in op uw specifieke bedrijfssituatie en de dagelijkse praktijk van uw medewerkers. Daarnaast bieden we open inschrijving trainingen; deze vindt u in de trainingsagenda.

Sluiten