• Nederlands

Maatwerk E-learning

Met de applicatie van Normec CareNet Online bieden wij een online E-learning platform aan. Geheel flexibel en door u zelf in te richten. Hierin kunnen uw medewerkers op een door u te kiezen tijd en op elke gewenste locatie cursussen volgen in hun eigen tempo. Middels E-learning kan dat zonder de voor u zo belangrijke processen te onderbreken, en tegelijkertijd voldoet u aan de gestelde wettelijke en interne eisen.

Ontwikkeling in eigen beheer

Uniek met de applicatie van Normec CareNet Online is dat u er voor kunt kiezen om zelf trainingen te ontwikkelen voor uw organisatie. U ontwerpt dan online uw eigen trainingen en vragen in de door u gekozen (huis)stijl. Ongeacht welke keuze u maakt, u kunt altijd zelf alle cursisten beheren, uitnodigen en monitoren met één druk op de knop.

Op maat gemaakt

Liever een training laten ontwikkelen? Wij ontwerpen voor u op maat gemaakte E-learning trainingen. De trainingen worden op deze manier toegespitst op uw bedrijfsspecifieke situaties. Uiteraard worden de trainingen ontworpen in uw eigen huisstijl. We implementeren de op maat gemaakte E-learning binnen één dag bij u op locatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
BK Opleidingen & Trainingen gaat verder als Normec Training & Education

BK Opleidingen & Trainingen heet vanaf 1 augustus Normec Training & Education. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Normec Training & Education verzorgt praktijkgerichte trainingen over kwaliteitszorg en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. We richten de trainingen in op uw specifieke bedrijfssituatie en de dagelijkse praktijk van uw medewerkers. Daarnaast bieden we open inschrijving trainingen; deze vindt u in de trainingsagenda.

Sluiten