• Nederlands

Incompany trainingen

Alle trainingen uit ons trainingsaanbod kunnen wij ook op locatie verzorgen. Medewerkers hoeven dan niet naar een andere locatie en je kan de datum zelf bepalen.

Intake
Vooraf aan de incompany training bespreken we met je de gewenste locatie, datum en tijd. Eventueel in de avonduren of in het weekend. Indien er grote groepen medewerkers getraind moeten worden, is het ook mogelijk dezelfde training enkele keren te herhalen voor de verschillende groepen. Mocht je toch net wat andere trainingsbehoeften hebben, dan is het ook mogelijk om een training op maat voor je te verzorgen. Ook dit bespreken we graag tijdens de intake met jou. Vul ons contactformulier in voor het aanvragen van een intake.

Trainingsagenda
Wil je graag weten wanneer we welke training geven? Bekijk dan onze trainingsagenda.

Direct naar de trainingsagenda
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
BK Opleidingen & Trainingen gaat verder als Normec Training & Education

BK Opleidingen & Trainingen heet vanaf 1 augustus Normec Training & Education. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Normec Training & Education verzorgt praktijkgerichte trainingen over kwaliteitszorg en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. We richten de trainingen in op uw specifieke bedrijfssituatie en de dagelijkse praktijk van uw medewerkers. Daarnaast bieden we open inschrijving trainingen; deze vindt u in de trainingsagenda.

Sluiten