• Nederlands

Voedselveiligheid in logistiek

Leer online veiliger werken tijdens opslag en transport van levensmiddelen.

Een medewerker in de logistiek is (mede)verantwoordelijk voor het toepassen en handhaven van het operationele HACCP- en hygiënesysteem. In deze E-learning Voedselveiligheid in Logistiek wordt de toepassing van HACCP en hygiëne op een praktische manier vertaald voor de medewerkers van logistieke bedrijven. Na deze training zal de medewerker zich bewust zijn van de gevaren en risico’s met betrekking tot voedselveiligheid. Ook kunnen de HACCP-principes direct toegepast worden in de dagelijkse werkzaamheden. Met deze training voldoet u aan de normen zoals gesteld in IFS Logistics en BRC Storage & Distribution

De voordelen van E-Learning

Een groot voordeel van online trainingen is dat jouw medewerkers de E-learning Voedselveiligheid in Logistiek waar en wanneer je maar wilt kunnen volgen. Iedereen in zijn of haar eigen tempo. De training wordt afgesloten met een toets en de deelnemer ontvangt bij goed gevolg een certificaat.

Inhoud

  • Voedselveiligheid en HACCP
  • Gevarencategorieën (chemisch, fysisch, microbiologisch, allergenen)
  • Besmetting van voedingsmiddelen
  • Basisprincipes micro-organismen
  • Basisvoorwaarden: persoonlijke hygiëne en bedrijfsinrichting
  • Introductie HACCP
  • Beheersing CCP’s
  • Food defense

Doelgroep

De E-learning Voedselveiligheid in Logistiek is bedoeld voor logistiek medewerkers en chauffeurs die (mede)verantwoordelijk zijn voor het toepassen en het handhaven van een operationeel HACCP- en hygiënesysteem. De E-learning is ook beschikbaar in het Engels.

Bekijk alle E-learningen
Voedselveiligheid in logistiek boxarrow-up

Duur

max. 60 min.

Kosten

48 (incl. BTW)

Volg deze E-learning

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
BK Opleidingen & Trainingen gaat verder als Normec Training & Education

BK Opleidingen & Trainingen heet vanaf 1 augustus Normec Training & Education. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Normec Training & Education verzorgt praktijkgerichte trainingen over kwaliteitszorg en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. We richten de trainingen in op uw specifieke bedrijfssituatie en de dagelijkse praktijk van uw medewerkers. Daarnaast bieden we open inschrijving trainingen; deze vindt u in de trainingsagenda.

Sluiten