• Nederlands

Voedselveiligheid en hygiëne – Pools

Leer online veiliger en effectiever werken in productie omgevingen – Pools.

Elke medewerker is (mede)verantwoordelijk voor het toepassen en handhaven van het operationele HACCP- en hygiënesysteem. In de E-learning Voedselveiligheid wordt de toepassing van HACCP en hygiëne op een praktische manier vertaald naar de medewerkers van jouw bedrijf. Na deze training zal de medewerker zich bewust zijn van de gevaren en risico’s met betrekking tot voedselveiligheid. Ook kunnen de HACCP-principes direct toegepast worden in de dagelijkse werkzaamheden. Deze training wordt aangeboden op CIEH niveau Level 3. Deze training is geheel in het Pools.

De voordelen van E-learning

Een groot voordeel van online trainingen is dat jouw medewerkers de E-learning Voedselveiligheid en hygiëne – Pools waar en wanneer je maar wilt kunnen volgen.  De training wordt afgesloten met een toets en de deelnemer ontvangt bij goed gevolg een certificaat.

Inhoud

  • Voedselveiligheid en HACCP
  • Gevarencategorieën (chemisch, fysisch, microbiologisch, allergenen)
  • Besmetting van voedingsmiddelen
  • Basisprincipes micro-organismen
  • Basisvoorwaarden: persoonlijke hygiëne en bedrijfsinrichting
  • Introductie HACCP
  • Beheersing CCP’s
  • Food defense

Voor wie?

De E-learning Voedselveiligheid is bedoeld voor Poolse productiemedewerkers die (mede)verantwoordelijk zijn voor het toepassen en het handhaven van een operationeel HACCP- en hygiënesysteem.

Bekijk alle E-learningen
Voedselveiligheid en hygiëne – Pools boxarrow-up

Duur

max. 60 min.

Kosten

48 (incl. BTW)

Volg deze E-learning

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
BK Opleidingen & Trainingen gaat verder als Normec Training & Education

BK Opleidingen & Trainingen heet vanaf 1 augustus Normec Training & Education. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Normec Training & Education verzorgt praktijkgerichte trainingen over kwaliteitszorg en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. We richten de trainingen in op uw specifieke bedrijfssituatie en de dagelijkse praktijk van uw medewerkers. Daarnaast bieden we open inschrijving trainingen; deze vindt u in de trainingsagenda.

Sluiten