• Nederlands

Voedselfraude en productintegriteit

Voedselfraude, wat is het en hoe kan het voorkomen worden?

Voedselfraude is een actueel onderwerp. Naar aanleiding van de vele incidenten spelen de certificerende instellingen hierop in door specifieke normen te stellen. Natuurlijk is het belangrijk om ook jouw bedrijf te beschermen tegen voedselfraude en zo de productintegriteit te waarborgen. Na deze training zal de medewerker op de hoogte zijn van voedselfraude en weet deze hoe te handelen in geval van daadwerkelijke fraude.

De voordelen van E-learning

Een groot voordeel van online trainingen is dat jouw medewerkers de E-learning Voedselfraude en productintegriteit waar en wanneer je maar wilt kunnen volgen. De training kan in eigen tempo gevolgd worden, op iedere gewenste locatie en op een tijdstip dat past binnen het werkschema. De training wordt afgesloten met een toets en de deelnemer ontvangt bij goed gevolg een certificaat.

Inhoud

  • Voedselfraude
  • Food defense
  • Vormen voedselfraude
  • Wetgeving
  • Voorkomen van voedselfraude
  • Kwetsbaarheidsanalyse
  • Crisismanagement

Voor wie?

De E-learning is opgezet voor kwaliteitsmanagers, inkopers en ander personeel dat betrokken is bij het voorkomen van voedselfraude.

Bekijk alle E-learningen
Voedselfraude en productintegriteit boxarrow-up

Duur

max. 60 min.

Kosten

84 (incl. BTW)

Volg deze E-learning

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
BK Opleidingen & Trainingen gaat verder als Normec Training & Education

BK Opleidingen & Trainingen heet vanaf 1 augustus Normec Training & Education. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Normec Training & Education verzorgt praktijkgerichte trainingen over kwaliteitszorg en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. We richten de trainingen in op uw specifieke bedrijfssituatie en de dagelijkse praktijk van uw medewerkers. Daarnaast bieden we open inschrijving trainingen; deze vindt u in de trainingsagenda.

Sluiten