• Nederlands

HACCP

Opstellen en invoeren van een volledig HACCP-plan door HACCP-teamleden.

In elk bedrijf dat voedingsmiddelen produceert, bereidt en behandelt moet een HACCP-systeem in werking zijn. In deze E-learning wordt een introductie van dit systeem gegeven en wordt ingegaan op het belang van het gebruik ervan. De HACCP-principes worden toegelicht in 12 stappen, waaronder de gevarenanalyse, risicoanalyse en het definiëren van kritische beheerspunten (CCP’s). Daarnaast wordt er in deze training aandacht besteed aan wetgeving en certificering gerelateerd aan HACCP.

De voordelen van E-learning

Een groot voordeel van online trainingen is dat jouw medewerkers de E-learning HACCP waar en wanneer je maar wilt kunnen volgen. Voordelen van een online training zijn dat jouw medewerkers de cursussen in hun eigen tempo kunnen volgen, op elk gewenst moment en op elke gewenste locatie. De training wordt afgesloten met een toets en de deelnemer ontvangt bij goed gevolg een certificaat.

Inhoud

  • Introductie voedselveiligheid
  • Introductie HACCP
  • Basisvoorwaardenprogramma
  • Implementatie HACCP in 12 stappen
  • Wetgeving voedselveiligheid HACCP
  • Controle en certificering

Voor wie?

De E-learning HACCP is bedoeld voor medewerkers van de kwaliteitsafdeling en voor productiemedewerkers die (mede)verantwoordelijk zijn voor het toepassen en het handhaven van een operationeel HACCP-systeem.

Bekijk alle E-learningen
HACCP boxarrow-up

Duur

max. 60 min.

Kosten

84 (incl. BTW)

Volg deze E-learning

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
BK Opleidingen & Trainingen gaat verder als Normec Training & Education

BK Opleidingen & Trainingen heet vanaf 1 augustus Normec Training & Education. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Normec Training & Education verzorgt praktijkgerichte trainingen over kwaliteitszorg en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. We richten de trainingen in op uw specifieke bedrijfssituatie en de dagelijkse praktijk van uw medewerkers. Daarnaast bieden we open inschrijving trainingen; deze vindt u in de trainingsagenda.

Sluiten