• Nederlands

E-Learning Food defense

Bescherm en behoed jouw producten tegen opzettelijke besmettingen.

Elke medewerker in de productie heeft de plicht om onveilige situaties te melden. In deze online training leer je onveilige situaties te herkennen en leer je hoe daar mee om te gaan. Er wordt uitgelegd wat Food defense is, aan welke richtlijnen aandacht besteed moet worden en hoe er moet worden gehandeld in geval van incidenten en/of calamiteiten. Daarnaast wordt er in deze training aandacht besteed aan de normeisen voor certificering.

De voordelen van E-learning

Een groot voordeel van online trainingen is dat jouw medewerkers de E-learning  Food defense waar en wanneer je maar wilt kunnen volgen. De training kan in eigen tempo gevolgd worden, op iedere gewenste locatie en op een tijdstip dat past binnen het werkschema. De training wordt afgesloten met een toets en de deelnemer ontvangt bij goed gevolg een certificaat.

Inhoud

  • Introductie Food defense
  • Belang van Food defense
  • Productbescherming
  • Terrein en omgeving
  • Beveiliging
  • Hoe te handelen bij incidenten
  • Opzettelijke besmettingen

Voor wie?

De training is geschikt voor productiemedewerkers die te maken hebben met Food defense en een ieder die basiskennis over Food defense nodig heeft.

Bekijk alle E-learningen
E-Learning Food defense boxarrow-up

Duur

max. 60 min.

Kosten

48 (incl. BTW)

Volg deze E-learning

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
BK Opleidingen & Trainingen gaat verder als Normec Training & Education

BK Opleidingen & Trainingen heet vanaf 1 augustus Normec Training & Education. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Normec Training & Education verzorgt praktijkgerichte trainingen over kwaliteitszorg en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. We richten de trainingen in op uw specifieke bedrijfssituatie en de dagelijkse praktijk van uw medewerkers. Daarnaast bieden we open inschrijving trainingen; deze vindt u in de trainingsagenda.

Sluiten