• Nederlands

CCP temperatuurbeheersing

Beheers de veelvoorkomende CCP temperatuurbeheersing.

Bij veel voedingsmiddelenbedrijven is temperatuurbeheersing erg van belang. De temperatuur bepaalt namelijk of ziekmakende bacteriën worden vertraagd of juist gedood. In veel voedingsmiddelenbedrijven is dit dan ook een Critical Control Point (CCP). Onder andere IFS en BRC stellen de eis dat medewerkers aantoonbaar getraind moeten zijn op de CCP’s. In deze E-learning training wordt uitgelegd hoe temperatuur beheerst kan worden en hoe er gehandeld moet worden bij afwijkingen.

De voordelen van E-learning

Een groot voordeel van online trainingen is dat jouw medewerkers de E-learning CCP temperatuurbeheersing waar en wanneer je maar wilt kunnen volgen. De training kan in eigen tempo gevolgd worden, op iedere gewenste locatie en op een tijdstip dat past binnen je werkschema. De training wordt afgesloten met een toets en je ontvangt na afloop een certificaat. Hiermee kan je aantonen dat je voor deze CCP getraind bent.

Inhoud

  • Het belang van voedselveiligheid: HACCP
  • Het belang van voedselveiligheid: CCP’s
  • CCP temperatuurbeheersing
  • Corrigerende maatregelen bij afwijkingen

Voor wie?

De E-learning CCP temperatuurbeheersing is bedoeld voor medewerkers van voedingsmiddelenbedrijven met producten die tijdens het productieproces te maken hebben met temperatuurbeheersing. De E-learning is daarnaast ook geschikt voor medewerkers verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van een temperatuur controle.

Bekijk alle E-learningen
CCP temperatuurbeheersing boxarrow-up

Duur

max. 60 min.

Kosten

48 (incl. BTW)

Volg deze E-learning

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
BK Opleidingen & Trainingen gaat verder als Normec Training & Education

BK Opleidingen & Trainingen heet vanaf 1 augustus Normec Training & Education. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Normec Training & Education verzorgt praktijkgerichte trainingen over kwaliteitszorg en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. We richten de trainingen in op uw specifieke bedrijfssituatie en de dagelijkse praktijk van uw medewerkers. Daarnaast bieden we open inschrijving trainingen; deze vindt u in de trainingsagenda.

Sluiten