• Nederlands

CCP metaaldetectie

Beheers de veel voorkomende CCP metaaldetectie.

Bij veel foodbedrijven is metaaldetectie een Critical Control Point (CCP). Onder andere de kwaliteitsnormen IFS en BRC stellen dat medewerkers aantoonbaar getraind moeten zijn op de CCP’s. In deze training leer je het belang van CCP’s en het beheersen van de CCP metaaldetectie. Na een korte introductie van de begrippen, het HACCP-systeem en de vereisten, volgt een praktische uiteenzetting van de benodigde handelingen.

De voordelen van E-learning

Een groot voordeel van online trainingen is dat jouw medewerkers de E-learning CCP metaaldetectie waar en wanneer je maar wilt kunnen volgen. De training kan in eigen tempo gevolgd worden, op iedere gewenste locatie en op een tijdstip dat past binnen je werkschema. De training wordt afgesloten met een toets en je ontvangt na afloop een certificaat. Hiermee kan je aantonen dat je voor deze CCP getraind bent.

Inhoud

  • Introductie metaaldetectie
  • HACCP
  • Gevarencategorieën
  • CCP’s
  • CCP metaaldetectie
  • Omgaan met afwijkingen

Voor wie?

De E-learning Metaaldetectie is bedoeld voor productiemedewerkers en medewerkers van de TD die werken met de metaaldetectie en ieder die behoefte heeft aan basiskennis over metaaldetectie.

Bekijk alle E-learningen
CCP metaaldetectie boxarrow-up

Duur

max. 60 min.

Kosten

48 (incl. BTW)

Volg deze E-learning

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
BK Opleidingen & Trainingen gaat verder als Normec Training & Education

BK Opleidingen & Trainingen heet vanaf 1 augustus Normec Training & Education. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Normec Training & Education verzorgt praktijkgerichte trainingen over kwaliteitszorg en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. We richten de trainingen in op uw specifieke bedrijfssituatie en de dagelijkse praktijk van uw medewerkers. Daarnaast bieden we open inschrijving trainingen; deze vindt u in de trainingsagenda.

Sluiten