• Nederlands

Allergenen in de horeca

Leer veilig omgaan met (mogelijke) allergenen in jouw horecabedrijf.

Elke gast moet verplicht geïnformeerd kunnen worden over de mogelijke aanwezigheid van allergenen in zijn bestelling. In deze online training leer je veilig omgaan met allergenen in de keuken. Er wordt uitgelegd wat allergenen zijn, aan welke allergenen er aandacht besteed moet worden en hoe er moet worden omgegaan met allergenen. Daarnaast wordt er in deze training aandacht besteed aan de wetgeving en op welke wijze je de gasten informeert over allergenen. De training voldoet aan de gestelde criteria van de NVWA.

De voordelen van E-learning

Een groot voordeel van online trainingen is dat jouw medewerkers de E-learning Allergenen in de horeca waar en wanneer je maar wilt kunnen volgen. De training kan in eigen tempo gevolgd worden, op iedere gewenste locatie en op een tijdstip dat past binnen het werkschema. De training wordt afgesloten met een toets en de deelnemer ontvangt bij goed gevolg een certificaat.

Inhoud

  • Introductie allergenen
  • 14 allergenen
  • Intoleranties
  • Wetgeving
  • Omgaan met allergenen (persoonlijke hygiëne, bedrijfsinrichting, kruisbesmetting, receptuurbeheer, verpakking)
  • Informeren van gasten

Voor wie?

De E-learning Allergenen in de horeca is opgezet voor alle medewerkers die te maken hebben met het informeren van gasten over allergenen en een ieder die basiskennis over allergenen nodig heeft.

Bekijk alle E-learningen
Allergenen in de horeca boxarrow-up

Duur

max. 60 min.

Kosten

48 (incl. BTW)

Volg deze E-learning

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
BK Opleidingen & Trainingen gaat verder als Normec Training & Education

BK Opleidingen & Trainingen heet vanaf 1 augustus Normec Training & Education. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Normec Training & Education verzorgt praktijkgerichte trainingen over kwaliteitszorg en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. We richten de trainingen in op uw specifieke bedrijfssituatie en de dagelijkse praktijk van uw medewerkers. Daarnaast bieden we open inschrijving trainingen; deze vindt u in de trainingsagenda.

Sluiten