• Nederlands

Blended learning

Verschillende manieren van leren combineren? Blended learning is daar perfect voor. Het is zelfs bewezen dat het talent van cursisten effectiever wordt ontwikkeld als blended learning wordt toegepast.

Wat is blended learning?
Blended learning is een combinatie van face-to-face onderwijs en een elektrische vorm van leren. Via E-learning kan je eventuele voorkennis activeren en meteen kennis maken (onbekende) begrippen. Onder begeleiding van één van onze trainers wordt vervolgens in een klassikale training met meerdere cursisten ingegaan op de specifieke leervragen. De kennis wordt daarna toegepast door het uitvoeren van bedrijfsspecifieke en praktijkgerichte oefeningen op de werkplek van de cursist.

Intake
Vooraf aan een blended learning traject voeren we graag een intakegesprek met jou. Hierin bepalen we samen de trainingsbehoeften, het onderwerp en het doel van de training(en). Zo maken wij onze trainingen bedrijfsspecifiek en nemen wij voorbeelden uit de praktijk. Onze trainer verzorgt de training vervolgens op een door jouw gewenste locatie, datum en tijd, eventueel in de avonduren of in het weekend. Indien er grote groepen medewerkers getraind moeten worden, is het ook mogelijk dezelfde training enkele keren te herhalen voor de verschillende groepen. Neem contact met ons op voor het aanvragen van een intakegesprek.

E-learningsoverzicht
Benieuwd wat het E-learningsaanbod is? Bekijk het hier.

Direct naar E-learningsaanbod
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
BK Opleidingen & Trainingen gaat verder als Normec Training & Education

BK Opleidingen & Trainingen heet vanaf 1 augustus Normec Training & Education. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Normec Training & Education verzorgt praktijkgerichte trainingen over kwaliteitszorg en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. We richten de trainingen in op uw specifieke bedrijfssituatie en de dagelijkse praktijk van uw medewerkers. Daarnaast bieden we open inschrijving trainingen; deze vindt u in de trainingsagenda.

Sluiten