• Nederlands

Bedrijfsopleidingsplan

Van het opleiden van nieuwe medewerkers tot het opfrissen en onderhouden van kennis bij vaste medewerkers. U heeft overzicht in wat iedere medewerker op welk moment nodig heeft aan training.

Compleet plan

Met onze kennis en ervaring kunnen wij samen met u een gericht en compleet opleidingsplan voor de gehele organisatie vormen. Dat scheelt tijd, geld en energie. U houdt het overzicht en voldoet hiermee aan de normelementen van de BRC en IFS.

Digitaal realtime inzicht

Via een beveiligde digitale omgeving kunt u het gehele opleidingsplan van uw organisatie beheren. Indien gewenst nemen wij alle registraties van u over. In het overzicht van uw medewerkers wordt slim aangegeven wie welke training(en) heeft afgerond, wanneer en met welk resultaat. Tevens heeft u beschikking over een competentiematrix en visuele planning. U heeft dus direct inzicht in de competenties, afgeronde en de nog te volgen trainingen van elke medewerker. Op deze wijze kunnen medewerkers op basis van competenties op functies ingedeeld worden. Bovendien kunt u deze matrix per individuele medewerker aanvullen met trainingen en cursussen zodat er een meerjarenplan ontstaat.

Tevens kan input vanuit bijvoorbeeld persoonlijke ambities of functioneringsgesprekken in het continu opleidingsplan worden vastgelegd.

Interesse?

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door te mailen naar info@normectraining.com of door te bellen naar 073 553 06 75.

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
BK Opleidingen & Trainingen gaat verder als Normec Training & Education

BK Opleidingen & Trainingen heet vanaf 1 augustus Normec Training & Education. Met de naamswijziging is nog duidelijker dat wij onderdeel zijn van Normec Foodcare. Hierdoor treedt Normec Foodcare als één krachtig merk naar buiten toe.

Normec Training & Education verzorgt praktijkgerichte trainingen over kwaliteitszorg en voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. We richten de trainingen in op uw specifieke bedrijfssituatie en de dagelijkse praktijk van uw medewerkers. Daarnaast bieden we open inschrijving trainingen; deze vindt u in de trainingsagenda.

Sluiten